Back to All Events

Hvitmalt Gjerde + The Modern Times (NO)

HG TMT bilde.jpg

Aller siste klubbkonsert med Hvitmalt Gjerde i Kristiansand! 

KJØP BILLETT


Hvitmalt Gjerde:
Etter et flertalls femmere og seksere på terningen for albumet «Våken» fikk Hvitmalt Gjerde nylig en velfortjent Spellemannsnominasjon i kategorien indie. De siste årene har det skranglete rockebandet fra Bergen spilt alt som kan spilles i Norge, og er nå ute på ny for å spille et knippe utvalgte steder i landet. Hvitmalt Gjerde er så skranglete at det ikke burde gått an å være så tilgjengelig samtidig. 2018 byr på spennende nyheter, følg med, og ta turen til neste konsert med et av Norges beste liveband!

The Modern Times:
2017 har virkelig vært et strålende år for tromsøkvintetten The Modern Times! Året fikk en pangstart med slipp av albumet «This Is The Modern Times», som ble kritikerrost i norsk presse med bl.a terningkast fem fra Dagbladet, Deichmanske Bibliotek og 6'er på terningen The Wilhelmsens.

Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en Blårock-burger i saktefilm.

«This Is The Modern Times» byr på humoristiske tekster med fortvilende undertone - som ikles godt av Magnus Vold Jensens særegne vokal. Bandets «laid-back-attitude» kler klubbscener like godt som store festivalscener, noe tusenvis av publikumere fikk erfare på Vinjerock, Øya- og Buktafestivalen i 2017, konserter som også imponerte konsertanmeldere nok til å trille femmere og seksere på terningen. 

Med over 50 konserter i 2017 og ny musikk som skal gis ut i 2018 – er The Modern Times i storform og klar for større klubbscener i 2018 når de legger ut på dobbelturné med bergensbandet Hvitmalt Gjerde! 

«THIS IS THE MODERN TIMES» (Drabant Music)

★★★★★ «Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best»
- Dagbladet,

★★★★★ «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock» 
- Deichmanske Bibliotek

★★★★½ «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er» 
- Klassekampen

«Dette er musikk som bør nå ut til massene»
- The Wilhelmsens

★★★★ «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes» 
- GAFFA

★★★★ «For en som blir mo i knærne av Pavement og Pixies, er det kult med tromsøværinger med hang for vindskeiv, morrastein slackerock» 
-NordlysID: 18 år
CC: 200,-
Med Trashkort: 150,-
Trashkort gir deg 50 kr i rabatt på hver og én av vårens konserter. Kortet er personlig, og kjøpes på nett eller i døra på alle våre konserter.

Facebook event

Earlier Event: February 8
Sløtface + support: Sauropod (NO)
Later Event: March 15
Shan (releasekonsert) (NO)