Back to All Events

Broen + support: Lindsjørn (NO)

22729032_1705162172829212_3707798069322427032_n.jpg

TrashPop gleder seg noe enormt over å kunne presentere Broen i Kristiansand torsdag 25. januar 2018! 

KJØP BILLETT

Bandet har blitt omfavnet av internasjonal kredpresse som The Guardian, Consequence of Sound, Mojo og BBC Radio 6 Music's Lauren Laverne. Tidligere i år signerte de med legendariske Bella Union (Father John Misty, Beach House, The Flaming Lips) for verden og Su Tissue Records for Norge.

Musikken deres har blitt beskrevet som et nærmest psykedelisk, drømmende univers, der alle sjangerkonvensjoner er kastet på havet. Broen syr gjerne både R&B, rap, jazz, improvisasjon, psykedelia, dub, elektronikk og støy sammen med sin helt egne form for popteft. Musikken er fengende, vakker, rar og spennende, men aldri kjedelig. Dette gjør også at Broen har fått rykte på seg for å være Norges beste liveband. Broen utgav sitt debutalbum 'Yoga' på Nabovarsel i 2015.

Broen er Marianna Sangita Angeletaki Røe, Heida Karine Johannesdottir Mobeck, Anja Lauvdal, Lars Ove Stene Fossheim og Hans Hulbækmo. Straks legger bandet ut på en omfattende Europaturné med det islandske bandet Mammút som også er signert på Bella Union, og 25. januar kommer de altså til Kristiansand og TrashPop. 

"It's a blistering piece of art-pop, the tumbling synths set against the innocence of the vocal and that hazy, pastoral arrangement." - CLASH

“a fine encapsulation of their unclassifiable charm which mixes pop, dance and highlife to great effect.”
- The Line Of Best Fit

ID: 18 år
CC: 250,-
Med Trashkort: 200,-
Trashkort gir deg 50 kr i rabatt på hver og én av vårens konserter. Kortet er personlig, og kjøpes på nett eller i døra på alle våre konserter.

Facebook event

Earlier Event: January 18
Blood Command + Lüt (NO)
Later Event: February 8
Sløtface + support: Sauropod (NO)