Back to All Events

Blood Command + Lüt (NO)

26238766_1784310131581082_8473934600812292700_n.jpg

Et av Norges beste punk-/hardcore-band kommer til TrashPop torsdag 18. januar!

KJØP BILLETT

Blood Command:
I 2017 spratt Blood Command tilbake til offentligheten med et album spekket med frekke og grandiose hits.
Etter to album, en rekke EPer og fire radiohits er Blood Command sultnere på suksess enn noen gang. Soundet har fremdeles det distinkte fingeravtrykket til produsent og låtskriver Yngve Andersen: Spisst nok til at du blir utfordret, men bredt nok til at du får lyst til å slenge hendene i været og løpe ut i folkehavet. 

Blood Commands tilbakekomst viser et band som aldri har hørt så bra ut som nå. Vokalist Karina Ljone er sintere og mer treffsikker en noen gang, ninjariffene smidigere og trommis Sigurd Hakaas setter ny standard innen actiontromming. Det hele leveres med nådeløse stikk av morderiske hooks. Høres dette rart ut? Det er fordi du ikke har hørt albumet ennå!

Blood Commands tredje album har fått tittelen "Cult Drugs" og ble sluppet i april 2017 på Fysisk Format.

LÜT (support):
LÜT er et rockeband fra Tromsø som på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende. De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer, melodiøse låter og en generell ”tøff­i­trynet”­holdning. Singelen «Du Vet Ingenting» var listet 22 uker i strekk på P3, med tung rotasjon, “BoyToy” var listet fra slipp i april til og med august og er nå listet med siste singel “Trash Gjennom”.

LÜT var én av fire finalister i urørtfinalen. Bandet imponerte både Dagbladet og NRK P3 under årets by:Larm, og ble trukket frem som et av tre høydepunkter. Med over 20 jobber i løpet av sommeren og slipp av debutplata 13. oktober er bandet i toppform både på scenen og i studio.


ID: 18 år
CC: 200,-
Med Trashkort: 150,-
Trashkort gir deg 50 kr i rabatt på hver og én av vårens konserter. Kortet er personlig, og kjøpes på nett eller i døra på alle våre konserter.

Facebook event

Earlier Event: December 7
Strings & Timpani (NO)
Later Event: January 25
Broen + support: Lindsjørn (NO)