Back to All Events

House By The Lake + Woodland Circus (NO)

To nye, spennende band fra Bergensområdet på en og samme kveld.

KJØP BILLETT

House By The Lake
Bergensbaserte House By The Lake er ute med sitt debutalbum, fem år etter at Sondre Strandskog Arnesen startet bandet som et studioprosjekt. Siden den gang har det blitt utvidet med folk fra andre Bergensorkestre som Ekkolodd, Monstereo og Hypertext.

Musikalsk plasserer bandet seg i folkpop/rock landskapet, ikke ulikt Fleet Foxes, Midlake og Bon Iver. Med sin klare inspirasjon fra tradisjonell amerikansk folkrock trilles det ut vakre melodilinjer og harmonier på rekke og rad. Mesteparten av låtene har et relativt dempet lydbilde med mye bruk av akustiske instrumenter. Når det i tillegg kjøres på med flerstemt sang blir det til tider meget trivelig og absolutt hørbart.

Woodland Circus
Det som kjennetegner folkbandet Woodland Circus er deres magiske dynamikk og evne til å formidle historier som kan gi en hver gåsehud. Woodland Circus startet som en skaperglad duo, med Ella Helén Bukkøy på strengeinstrumenter og vokal og Ingjerd Tranvåg på gitar og vokal.  

Etter et år med øving og låtskriving tok de kontakt med produsentene og musikerne Mats Halvorsen (gitar og pedalsteel) og Jarle Håland (perkusjon) som begge driver Klangkollektivet studio på Bergen Kjøtt. Hver konsert byr på en ny opplevelse, og Woodland Circus utvider nå og da med spennende musikere som Jørgen Stangeland Bach på bass, Gustav Søgnen på banjo og den fargerike sirkusakrobaten Ceri Angharad Rimmer fra Wales på harpe.

Spotify

Facebook event

 

Earlier Event: October 6
HAJK (NO)
Later Event: November 2
Pom Poko (NO)