Back to All Events

Ine Hoem (NO)

Event photo - Ingen tekst.jpg

Torsdag 23. november kommer Ine Hoem til TrashPop for å gi oss en helt spesiell konsertopplevelse.

KJØP BILLETT

Ine Hoem slapp tidligere i år albumet "Moonbird" og har høstet gode tilbakemeldinger fra inn- og utland. 15. september slipper hun singelen "Finish Line", og starter samme dag sin turné.

Ine Hoem har gjort seg bemerket de siste årene, både som låtskriver og artist. Låten "This Year" har passert gullstatus og suser på vei mot 3 millioner streams for øyeblikket. Hennes siste album, "Moonbird", har åpnet dørene til et enda større publikum, og nå legger hun ut på turné med bandet sitt.

- Jeg elsker skrive- og innspillingsprosessen, men det å møte publikum og få spille sangene live, er uten tvil det mest givende for meg. Folk får høre alle Moonbird-sangene og This Year med det fine bandet mitt! Vi har spilt konserter hele sommeren, og jeg synes virkelig vi har et bra sett til publikum.

Facebook event

Earlier Event: November 17
Bisse (DK)